1399/12/23 شنبه
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی خبر داد:

تسهیلات دانشگاه پیام نور برای پذیرش الکترونیکی و کاهش مراجعه حضوری دانشجویان
دکتر مرتضی محسنی از امکانات جدید دانشگاه پیام نور برای سهولت پذیرش غیرحضوری و کاهش مراجعه حضوری دانشجویان به دانشگاه خبر داد.
به گزارش روابط عمومی، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه پیام نور با اشاره به پیشخوان های جدید ایجاد شده در سیستم گلستان این دانشگاه گفت: پیشخوان های ؛ پيگيري صدور دانشنامه و درخواست های؛ مرخصي زايمان، موارد مطرح در كميسيون موارد خاص، مهماني، تغيير رشته، تسويه حساب، بررسي نقص پرونده،  اصلاح مشخصات، انصراف، ترم اخر بودن و عدم مراجعه در سیستم گلستان ایجاد شد و از این پس دانشجویان می توانند تمام موارد ذکر شده را از طریق این سیستم به نشانی reg.pnu.ac.ir ثبت و پیگیری کنند.
وی همچنین به پذیرش الکترونیکی نودانشجویان دانشگاه پیام نور اشاره کرد و اظهار داشت: به منظور سهولت در امر پذیرش دانشجویان امکاناتی نظیر؛استعلام سيستمي مدارك تحصيلات دانشگاهي و مدارك ديپلم جهت پذيرش غير حضوري ،استعلام سيستمي مشخصات شناسنامه اي،كاهش روند مراحل پذيرش در مواردي كه ضروري نبوده و كاهش بارگذاري فرم هاي آموزشي با جایگزینی تيك تاييد سيستمي در سیستم گلستان فراهم شد.