1399/2/9 سه‌شنبه
دانشجویان دغدغه دفاع از پایان نامه و رساله خود را در ایام بیماری کرونا نداشته باشند؛

جلسات دفاع از پایان نامه در مرکز بین المللی قشم تا اطلاع ثانوی مجازی است

رئیس دانشگاه پیام نور قشم گفت: بنابر ضرورت رعایت پروتکل‌های بهداشتی قطع زنجیره گسترش کویید-۱۹ در جامعه، دفاع از تمامی پایان‌نامه‌ها در این دانشگاه تا اطلاع ثانوی به صورت مجازی انجام می‌شود.
به گزارش روابط عمومي دانشگاه پیام نور، مصطفی علی‌نقی‌زاده دانشجویان هیچگونه دغدغه‌ای در خصوص دفاع از پایان‌نامه و رساله خود در شرایط کرونایی این روزها نداشته باشند و با تلاش‌های انجام شده در بخش تحصیلات تکمیلی، دفاع و انفورماتیک، بسترهای لازم جهت برگزاری جلسات دفاع از پایان‌نامه با تمامی مراکز داخل و خارج از کشور به صورت مجازی فراهم شده است.
علی‌نقی‌زاده ادامه داد: دفاع‌های مجازی در گذشته نیز با استقبال اساتید و دانشجویان همراه بوده و در شرایط کنونی نیز که سلامت اساتید و دانشجویان در اولویت است از این ظرفیت بهره‌برداری می‌شود.
وی اضافه کرد: این اقدام  کاهش هزینه‌ها، صرفه جویی در زمان و از همه مهمتر ارتباط مطلوب دانشجویان و اساتید‌ را به دنبال خواهد داشت.
علی‌نقی‌زاده خاطرنشان کرد: در صورت تداوم کووید-19، در طول ترم جاری 80 دانشجو دفاع از پایان‌نامه را به صورت مجازی انجام می‌دهند.