اقدامات دانشگاهیان پیام نور
1399/1/31 یکشنبه
سرپرست پژوهشکده نانو ساختار دانشگاه پیام نور استان یزد:

تولید مواد ضدعفونی کننده در پژوهشکده نانوی دانشگاه پیام نور یزد

به گزارش خبرگزاری یوپنا دکتر کاظم پور سرپرست پژوهشکده نانو ساختار دانشگاه پیام نور استان یزد با بیان این خبر اظهار داشت: در حال حاضر روزانه ۲۵۰ لیتر مواد ضد عفونی کننده را تولید که بخشی از آن را به دانشگاه های مراکز و واحد های استان یزد ارسال می نماییم.

وی ادامه داد: این پژوهشکده آمادگی دارد جهت استفاده عموم جامعه از تولیدات ضدعفونی برای مقابله با ویروس کرونا به تولید انبوه تری برسد.

همچنین سرکارخانم غفوری یکی از محققین این محصول در پژوهشکده بیان کرد: این محلول با مشاوره ی کارشناسان مربوطه و طبق فرمولاسیون ارائه شده و بعد از تست کردن تولید شده که هم اکنون قابل استفاده می باشد.

وی افزود: در آینده نزدیک قابلیت تولید محصولات بهداشتی دیگر نظیر ژل ضدعفونی کننده دست نیز امکانپذیر است که امیدواریم با یاری خداوند بزرگ و نیز حمایت مسئولان دانشگاه پیام نور و مدیران استانی این امر صورت پذیرد.